VÄLKOMMEN TILL ROTARY MARK-KINNABORG!

Vi äter lunch tillsammans kl 12.15 och lyssnar på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet avslutas senast kl 13.30.Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 30 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

Eftersom vi nu håller våra möten på Kinna Bed & Breakfast cateras maten från Skrädderiet och vi behöver meddela hur många de ska köra ut mat för.  

ANMÄLAN SKER VIA DENNA LÄNK


Gemenskap

Varje fredag träffas vi på Kinna Bed & Breakfast och avnjuter en härlig lunch tillsammans. Med jämna mellanrum hittar vi på olika aktiviteter tillsammans; exempelvis bowling, vinprovning eller padel. Med After Rotary börjar vi helgen på bästa sätt då vi umgås och kanske tar något extra gott i glaset! Idag har vi medlemmar från 30 - 90 år. De representerar såväl näringsliv som kommun och region.

Kompetensutveckling

Efter varje lunch får vi ta del av ett intressant föredrag (ca 30 minuter). Föredragshållarna har oftast en koppling till Marks kommun och kan exempelvis vara entreprenörer, yrkesrepresentanter, eldsjälar, politiker/kommunanställd eller idrottare.

Lokalt engagemang

Vi i Rotary Mark-Kinnaborg stöttar flera svenska initiativ och organisationer, men även lokalt här i Marks kommun. Några exempel är Barncancerfonden/Almers hus, Tobias Guldstrands tomteinsamling till Barncancerfonden, Delat ut Bra kompis-stipendier och Trygg i Mark. Vi anordnar även Julallsång och uppträdanden på äldreboenden där all vinst går till välgörande ändamål.

Globalt engagemang

Rotary Mark-Kinnaborg är en del av Rotary Sverige, som i sin tur är en del av Rotary International. Rotary är en organisation som består av människor som brinner för att förbättra våra samhällen och göra livet bättre för människor runt om i världen. Rotary fokuserar på att skapa internationella relationer, förbättra levnadsförhållanden, skapa en bättre värld för att stödja våra fredsinsatser samt att utrota polio för alltid.

Mer information om Rotary och vårt globala engagemang finns på:
Rotary Sverige: www.rotary.se
Rotary International: www.rotary.org